Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Недвижими имоти
· Агенции [814]
· Архитектура [279]
· Интериор [441]
· Озеленяване и Ландшафт [92]
· Строителство, ремонти [1490]
· Услуги [600]
· Частни оферти [182]
· Други [382]


Канализациони и ВиК Услуги
Фирма за Строителни Услуги. Фирма за отпушване на канали.
 BG   http://www.otpushvane24chasa-kan...   NEW   4 посещения / 18.04.18
Тапети Уоумантик
Дизайнерското ни студио произвежда колекции дигитално принтирани тапети, според последните тенденции в интериорният дизайн. Екипа ни от специалисти има потенциал и ресурс за акцентно декориране на публични и частни пространства.
 BG   http://wallmantik.com   8 посещения / 05.04.18
Строителна фирма "Митико Дизайн"ООД
Фирмата предлага качествени и новаторски строителни решения в областта на хидроизолация,инжектиране при течове,груб строеж, ремонти, проектиране и дизайн, изграждане на покриви и др.. За повече информация телефони за връзка: 098 880 6019 и 089 791...
 BG   http://www.mitikodesign.com   11 посещения / 02.04.18
"Монолит-Т" ООД Трявна - строителство
"Монолит-Т" ООД е дружество, което е на пазара от 1999 година. Съдружници са Алекси Алексиев и Петър Петров. Ниско и високо строителство, производство на бетонови и варови разтвори
 BG   http://monolit-t.tryavna.biz/   9 посещения / 30.03.18
Фототапети "Чуден Свят"
Изработваме фототапети по дизайн и с размери на клиента. Ако имате идея за фототапет и сте решили да я реализирате, то ние ще направим проект и ще го отпечатаме на нашите висококачествени хартии за тапети с вашите размери.
 BG   https://fototapeta.wixsite.com/t...   ESHOP   15 посещения / 19.03.18
Фототапети "Чуден Свят"
Изработваме фототапети по дизайн и с размери на клиента. Ако имате идея за фототапет и сте решили да я реализирате, то ние ще направим проект и ще го отпечатаме на нашите висококачествени хартии за тапети с вашите размери.
 BG   https://fototapeta.wixsite.com/t...   ESHOP   15 посещения / 19.03.18
Баросов ЕООД
Проектиране и озеленяване на дворни пространства. Озеленяване на около блокови пространства, пространства в индустриални зони. Проектиране и 3D визуализация на ландшафтни проекти. Изграждане на поливни системи.
 BG   http://barosov.com   3 посещения / 16.03.18
Без Адрес - Агенция за недвижими имоти
Агенция за недвижими имоти Без Адрес предлага цялостно портфолио услуги в сферата на операциите с недвижими имоти.Нашата цел е да предложим персонализирано решение, което надгражда стандартните брокерски услуги с лична ангажираност към всеки детайл.
 http://www.bezadres.bg   39 посещения / 12.03.18
Високотехнологични сгради, строителство клас А - Телекомплект АД
Телекомплект АД е българско дружество, основано през 1972 г. и е с предмет на дейност проектиране и изграждане на обществени, промишлени и жилищни сгради и прилежащата им инфраструктура, както и реконструкция, основни и текущи ремонти на сгради.
 BG   https://telecomplect.bg/   14 посещения / 09.03.18
Кърти Чисти Извозва
Кърти Чисти Извозва на евтини цени - 24 / 7 за цяла София. Преместване на дом, офис, магазин, къртим цимент, тухли, фаянс, мазилки. Кърти стени, подове, тавани. Разрушава временни и постоянни постройки, къщи, гаражи. Почистване на тавани, мазета
 BG   http://xn------7cdbja2bbfbabhqm7...   6 посещения / 02.03.18


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2018 Dir.bg. All rights reserved.